متصل کردن فوتبال ساحلی Football saheli tim meli Football saheli iran

متصل کردن: فوتبال ساحلی Football saheli tim meli Football saheli iran varzeshi-Football bein almellal Football saheli tim meli Football saheli soeis

  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • توجه: در صورتی که فایل دارای ایراد است یا حقوق نویسنده رعایت نشده با ما تماس بگیرید

    گت بلاگز اخبار پزشکی گل های زینتی، علت رواج مسمومیت های گیاهی ، خوردن بعضی گیاه های دارویی کشنده است

    مسمومیت ناشی از گل و گیاه می تواند در مواردی منجر به فوت شود این در حالی است که مردم بدون توجه به این امر اقدام به خریداری گل های سمی و یا خوردن داروهای گیاهی م

    گل های زینتی، علت رواج مسمومیت های گیاهی ، خوردن بعضی گیاه های دارویی کشنده است

    خوردن بعضی گیاه های دارویی کشنده است/ گل های زینتی، علت رواج مسمومیت های گیاهی

    عبارات مهم : دارویی

    مسمومیت ناشی از گل و گیاه می تواند در مواردی منجر به فوت شود این در حالی است که مردم بدون توجه به این امر اقدام به خریداری گل های سمی و یا خوردن داروهای گیاهی می کنند.

    به گزارش میزان، انس و دوستی مردم با گیاهان، منجر به زیاد کردن نگهداری گل و گیاه در منازل شده است هست. در کنار جذابیت های نگهداری از گل و گیاه، و اصلاح روحیه در فضای ساختمان های قوطی کبریتی، پرورش بعضی از آن ها می تواند عوارض بدی داشته باشد و مردم غافل از آن، اقدام به تهیه هر نوع گیاهی می کنند. این در حالی است که در بسیاری از کشور های دنیا گیاهان، به عنوان یکی از علل مهم بروز مسمومیت ها بویژه در کودکان زیر ۵ سال محسوب می شوند

    گل های زینتی، علت رواج مسمومیت های گیاهی ، خوردن بعضی گیاه های دارویی کشنده است

    بر اساس گزارش هر سال انجمن مراکز کنترل مسمومیت آمریکا در سال ۲۰۰۸، بیش از ۶۰ هزار مورد مسمومیت ناشی از گیاه های سمی در این کشور گزارش شده است هست، که بیش از ۴۰ هزار مورد آن در کودکان کمتر از ۵ سال روی داده است که معادل ۴.۳ درصد از کل موارد مسمومیت های گزارش شده است در این گروه سنی هست. به عبارتی، گیاه های سمی به عنوان دهمین عامل بروز مسمومیت در کودکان در این کشور محسوب می شوند.

    گزارشات به دست آمده از مراکز اطلاع رسانی دارو ها و سموم کشور کشور عزیزمان ایران در سال ۱۳۹۵ حاکی از آن است که از میان ۱۴۶۴۰ تماس تلفنی مرتبط با مسمومیت، ۷۶۱ تماس (۳/۵ درصد از موارد) در خصوص مسمومیت با گیاه های سمی بوده هست. شرایط اقلیمی و تنوع آب و هوایی در کشور ما منجر به ایجاد تنوع زیادی در گونه های گیاهی شده است است که این امر خود موجب دسترسی مردم به انواع گیاه های دارویی و سمی در مناطق وسیعی از کشور می شود. در سالیان اخیر، زیاد کردن گرایش مردم به مصرف دارو های گیاهی و گیاه های دارویی، باعث مصرف گیاه های به صورت ناآگاهانه و خودسرانه – با حدس داشتن ارزش دارویی و به منظورخوددرمانی امراض – شده است است.

    مسمومیت ناشی از گل و گیاه می تواند در مواردی منجر به فوت شود این در حالی است که مردم بدون توجه به این امر اقدام به خریداری گل های سمی و یا خوردن داروهای گیاهی م

    مسمومیت با گیاه های در بعضی از گروه های سنی و شغلی به میزان بیشتری مشاهده می شود و ممکن است به صورت مسمومیت های اتفاقی و عمدی رخ دهد. همان گونه که ذکر شد مسمومیت ناشی از گیاه های در کودکان زیر ۵ سال شیوع بیشتری دارد. کنجکاوی ذاتی کودکان در این محدوده سنی و وجود جذابیت در شکل و رنگ بخش های متفاوت یک گیاه سمی مانند میوه، دانه و برگ آن، باعث می شود تا کودک به صورت اتفاقی و از روی کنجکاوی اقدام به بلع قسمت های متفاوت یک گیاه سمی نماید.

    از نظر شغلی، بروز مسمومیت های گیاهی در کشاورزان، باغداران، شکارچیان و کارگران مزارع و گلخانه ها به علت تماس زیاد با انواع گیاه های سمی شیوع بیشتری دارد. قابل ذکر است بسیاری از گیاه های دارویی در صورتی که به صورت خودسرانه و با مقادیر بیش از حد مصرف شوند می توانند باعث بروز مسمومیت در انسان شوند. علاوه بر آن بعضی از انواع گیاه های تزیینی مانند دیفن باخیا و خرزهره که در باغچه های منازل و آپارتمان های مسکونی کاشته و نگهداری می شوند نیز می توانند در صورت مصرف اتفاقی موجب بروز مسمومیت در انسان شوند.

    خوشبختانه مسمومیت با گیاه های در بسیاری از موارد از نظر شدت از نوع خفیف یا میانگین بوده و دارای ماهیت محدود شونده می باشد، بطوری که تنها در صورت درمان های اولیه و علامتی علایم و نشانه های مسمومیت کم کردن یافته و برطرف می شوند. با این وجود بعضی از گیاه های مانند شوکران، خرزهره، تاتوره، گل انگشتانه و کرچک قادر به ایجاد مسمومیت های شدید و حتی کشنده در انسان می باشند، که این امر خود نیاز به انجام کارها درمانی فوری و خاص و انتقال سریع بیمار مسموم به یک مرکز درمانی را اجتناب ناپذیر می نماید.

    گل های زینتی، علت رواج مسمومیت های گیاهی ، خوردن بعضی گیاه های دارویی کشنده است

    شدت مسمومیت های گیاهی بستگی به عوامل زیادی مانند خصوصیات گیاه (مانند جنس و گونه گیاه، سن گیاه، شرایط آب و هوایی محل رویش گیاه، مقدار و قسمت های مصرف شده است گیاه نظیر میوه، برگ، ریشه و دانه) و خصوصیات بیمار (مانند سن، جنس، سابقه بیماری های زمینه ای و خصوصیات ژنتیکی) دارد. به عبارت بهتر شدت مسمومیت های گیاهی در افراد می تواند به صورت متفاوتی نسبت به هم ظاهر شوند.

    وجود مواد شیمیایی با ساختار متنوع در گیاه های به عنوان سموم گیاهی می توانند با تاثیر بر سیستم های زیستی بدن موجب بروز اختلال و آسیب شوند. بااهمیت ترین این مواد موثره از دسته آلکالوئیدها، اسید های آلی، رزین ها و ترکیبات شبه رزینی، مواد معدنی و الکل ها است.

    مسمومیت ناشی از گل و گیاه می تواند در مواردی منجر به فوت شود این در حالی است که مردم بدون توجه به این امر اقدام به خریداری گل های سمی و یا خوردن داروهای گیاهی م

    رعایت نکات زیر می تواند در پیشگیری از مسمومیت های گیاهی بسیار حایز اهمیت باشد:

    مصرف هر نوع گیاهی به وسیله حیوانات اهلی و وحشی، بیانگر غیر سمی بودن آن نیست.

    گل های زینتی، علت رواج مسمومیت های گیاهی ، خوردن بعضی گیاه های دارویی کشنده است

    از خوردن قسمت های متفاوت هر نوع گیاهی که جهت شما ناشناخته است خودداری کنید.

    در هنگام قدم زدن در پارک، جنگل و باغ مواظب کودکانتان باشید و تا به گیاه های دست نزنند و گیاه را به دهان نبرند.

    در صورت میل به به نگهداری دانه ها و قسمت های خشک شده است گیاه های در منزل، آن ها را دور از دسترس کودکان نگهداری کنید.

    نام گیاه های موجود در اطراف محیط کار و منزل خود را یاد بگیرید تا در صورت بروز مسمومیت با آن ها بتوانید با ذکر نام گیاه، دکتر را در درمان هر چه بهتر مسموم یاری کنید.

    در بسیاری از موارد، پختن گیاه باعث از بین رفتن مواد سمی موجود در آن نمی شود.

    هرگز از گیاه های ناشناخته جهت مصارف دارویی (به صورت دم کرده، جوشانده و …) استفاده نکنید.

    در صورت میل به به مصرف گیاه های دارویی، حتماٌ آن ها را مکان های مجاز و معتبر و تحت نظر دکتر و داروساز مصرف نمایید.

    در صورت برخورد با هر گونه مسمومیت گیاهی بویژه در کودکان، جهت اخذ اطلاعات اولیه و راهنمایی های مورد نیاز، موارد را با مراکز اطلاع رسانی دارو ها و سموم (با شماره ۱۹۰) در میان گذاشته و در صورت نیاز بیمار را به نزدیکترین مرکز درمانی انتقال یافته کنید.

    مسمومیت با گیاهانی مانند خرزهره، دیفن باخیا، گل انگشتانه، آزالیا، شوکران و کرچک می تواند کشنده باشد. در صورت وقوع مسمومیت با این گیاه های بیمار را در مناسب ترین وقت به نزدیکترین مرکز درمانی انتقال یافته کنید.

    – در منزل خود از نگهداری گیاه های تزئینی (مانند فلفل تزئینی) که دارای میوه ها و ظاهر جالب جهت کودکان می باشند خودداری نمایید. کنجکاوی ذاتی کودکان زیر ۵ سال و وجود جذابیت در شکل و رنگ بخش های متفاوت یک گیاه سمی منجر به بلعیده شدن آن به وسیله کودک می شود. به رغم سمی نبودن گیاه فلفل، ولی تماس پوست و چشم با میوه فلفل تزئینی بسیار سوزاننده است.

    شیره سمی بعضی از گیاه های سمی آپارتمانی مانند دیفن باخیا و کالادیوم که از محل جداشدن برگ از ساقه و یا شکستن و خراش برگ و ساقه ایجاد می شود، در صورت خورده شدن می تواند باعث تورم، خارش و سوزش مخاط دهان وخفگی و یا آسیب گوارشی فرد مسموم شود. به محض تماس ناخواسته با این گیاهان، پوست و دهان را با آب فراوان شست و شو دهید و فرد مصدوم را به مراکز درمانی انتقال یافته نمایید.

    برخی از دارو های گیاهی در صورت مصرف بیش از حد یا نابه جا می توانند مسمومیت های منجر به فوت ایجاد کنند.

    محلول اوکالیپتوس که به منظور بخوردادن و استنشاق بخارات آن در بازار وجود دارد، در صورتیکه به اشتباه خورده شود، حتی در مقادیر کم (یک قاشق) می تواند کشنده باشد. از القای استفراغ در مسمومیت با این فرآورده خودداری نموده مصدوم را سریعاً به بیمارستان انتقال یافته نمایید.

    تماس با ساقه و برگ گیاه گزنه که در جنگل های شمال کشور به وفور یافت می شود، منجر به سوزش، خارش و قرمزی و تاول پوست می شود.

    واژه های کلیدی: دارویی | درمانی | کودکان | مسمومیت | نگهداری | مسمومیت | داروهای گیاهی | اخبار پزشکی


    دانلود


    دانلود فایل ها

    نویسنده : blogzz

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود رایگان کتاب از آمازون
  • تکست بوک
  • خرید کتاب انگلیسی
  • خرید کیندل آمازون
  • کتاب زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی دانشگاهی
  • باکس کتاب
  • مانگا زبان اصلی
  • قیمت چاپ کتاب PDF
  • چاپ مانگا
  • رفتن به نوار ابزار